Przygotujemy dania czeskiej kuchni m. in. bezglutenową pizzę, rogale amarantusowe, chleb z kminkiem, drożdżówki z budyniem i brzoskwiniami, muffinki bananowe, czeskie langosze oraz knedle. W programie także degustacja bezglutenowych dań gotowych Expres Menu oraz promocyjne zakupy produktów Jizerskich Pekarny prosto z Czech. Uczestnikom zaoferujemy gorące i zimne napoje (m. in. wyśmienita kawa z ekspresu). Na miejscu będzie można otrzymać edukacyjne materiały stowarzyszenia.
Partnerem warsztatów są Jizerske Pekarny z Czech.
Pierwszeństwo zapisów dla członków Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz dla osób, które chcą przystąpić do stowarzyszenia (www.celiakia.pl). Liczba miejsc jest ograniczona. Każde przyjęte zgłoszenie zostanie potwierdzone e-mailem. Zapisy: [email protected]. W zgłoszeniu proszę podać imię i nazwisko uczestnika (ewentualnie dane i wiek dziecka) oraz kto z rodziny należy do stowarzyszenia.
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?