MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sympatycy kaszy gryczanej mogą spróbować jej wersji w...
fot. pixabay.com

Jaglana, gryczana czy jęczmienna? Dania z kaszą wracają do łask. Z tych zbóż powstają. Rodzaje kasz i ich zalety

Gulasz z kaszą gryczaną

Sympatycy kaszy gryczanej mogą spróbować jej wersji w gulaszu. 500 g schabu kroimy w kostkę i smażymy w garnku wraz z posiekaną cebulą, pokrojoną papryką i czosnkiem. Następnie zalewamy całość niecałym litrem bulionu i dusimy ok. pół godziny. Na końcu dodajemy ugotowaną kaszę, dolewamy bulionem (jeśli będzie za sucho), dusimy pod przykryciem przez kilka minut.

Zobacz również

Przyroda coraz bliżej. Natura w skali makro, pyłki, czułki i krople rosy na zdjęciach

Przyroda coraz bliżej. Natura w skali makro, pyłki, czułki i krople rosy na zdjęciach

Walka o igrzyska w cieniu gry o medale. Wysoka stawka MP w Bydgoszczy

Walka o igrzyska w cieniu gry o medale. Wysoka stawka MP w Bydgoszczy

Polecamy

Tych chipsów wkrótce nie kupisz w sklepach. Mogą powodować raka

TYLKO U NAS
Tych chipsów wkrótce nie kupisz w sklepach. Mogą powodować raka

W tych klapkach na lato stopa wygląda bosko. Zakochałam się w obuwiu Ewy Wachowicz

W tych klapkach na lato stopa wygląda bosko. Zakochałam się w obuwiu Ewy Wachowicz

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka