MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
11 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajka można mrozić w całości bez skorupek rozdzielone do...
fot. Paweł Lacheta/Polska Press

Jak prawidłowo przechowywać produkty w zamrażarce? Oto tajniki bezpiecznego mrożenia żywności. Spraw, aby jedzenie było pewne i bez ryzyka

Mrożenie jajek

Jajka można mrozić w całości bez skorupek rozdzielone do pojemników np.: na kostki lodu. Jednak najczęściej mrozi się białka, gdy zostają po zrobieniu ciasta. Białka mrozimy w woreczku strunowym. Takie mrożone białka będą przydatne do spożycia przez 6 miesięcy.

Zobacz również

NOWE
Młodzieżowa Drużna Pożarnicza z Cewic wzięła udział w podchodach

Można już korzystać z kajaków i rowerków wodnych nad zalewem w Łęczycy!

NOWE
Można już korzystać z kajaków i rowerków wodnych nad zalewem w Łęczycy!

Polecamy

Najlepsza zupa soczewicowa. Zrobisz ją w jednym garnku

Najlepsza zupa soczewicowa. Zrobisz ją w jednym garnku

Gdzie jest tron? Czyli gdzie możesz zrobić siku i kupę na mieście. Ruszyła akcja

Gdzie jest tron? Czyli gdzie możesz zrobić siku i kupę na mieście. Ruszyła akcja

Najzdrowsza sałatka świata. Jedz ją codziennie, a będziesz wyglądać młodziej

Najzdrowsza sałatka świata. Jedz ją codziennie, a będziesz wyglądać młodziej