MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przesiej obie mąki do dużej miski.
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić podpłomyki z patelni? Pysznie smakują z masłem i czosnkiem niedźwiedzim. Poznaj przepis na najprostszy i szybki domowy chleb

Podpłomyki. Krok 2

Na początek przesiej obie mąki do dużej miski.

Zobacz również

Awanturował się na stacji w Ostrowcu – stanie przed sądem

Awanturował się na stacji w Ostrowcu – stanie przed sądem

Poszukiwany mieszkaniec Pińczowa trafił za kraty

Poszukiwany mieszkaniec Pińczowa trafił za kraty

Polecamy

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód