Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Smakołyki z 3 składników – łatwo, szybko i pysznie

red./wyd. Insignis
wyd.Insignis
20 czerwca miała premierę książka kulinarna „Trzyskładnikowe wypieki” Sarah Rainey. Głównym jej założeniem jest przełamanie myślenia o pieczeniu. "Trzyskładnikowe wypieki” sprawią, że przygotowywanie smakołyków okaże się łatwiejsze i przyjemniejsze, niż mogłoby się wydawać.

Sarah Rainey przygotowała ponad 100 zdumiewająco prostych przepisów na przepyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i łatwe lody – a każdy z nich z wykorzystaniem zaledwie trzech prostych składników, których nie trzeba tygodniami szukać w sklepach.

„Trzyskładnikowe wypieki” to zaproszenie do świata kruchych ciasteczek, wilgotnych ciast, puszystych muffinów, kremowych lodów i całego mnóstwa innych pyszności, gwarantujących moc frajdy i doznań smakowych. Poznaj świetne przepisy dla dzieci i dla dorosłych, dla ekspertów i amatorów, dla studentów, początkujących i zaawansowanych – czyli dla każdego, kto chce wprowadzić powiew świeżości do swojej kuchni: bez wielkiej filozofii, za to z potężną dawką smaku i prawdziwej radości z pieczenia.

KONKURS:
Jakie ciasto lubicie najbardziej i dlaczego? Czekamy na Wasze odpowiedzi, w formie komentarza pod tym testem (dla zalogowanych) do piątku, 29 czerwca do godziny 13.00. Dwie najciekawsze odpowiedzi nagrodzimy książkami!:)

_________________________________________________________________________
WIDEO: Małe Mądrale #3 - ŚMIECI i RECYKLING

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo
Wróć na zielonagora.naszemiasto.pl Nasze Miasto