Targi Dobrego Jedzenia to okazja do skosztowania przysmaków i poznania lokalnych producentów jedzenia, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji swoich wyrobów. Podczas targów odbędą się warsztaty i pokazy w wykonaniu uznanych polskich autorytetów kulinarnych. Przyznane zostaną nagrody za najlepsze produkty targowe.
PROGRAM IV OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA
Sobota, 22 kwietnia
- godz. 10.00 - rozpoczęcie targów
- godz. 10.30 - oficjalne otwarcie targów
- godz. 10.45 - Lubuski Złoty Lubczyk – ogłoszenie konkursu na najlepszy produkt Targów
- godz. 10.00 – 18.00 - zwiedzanie targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
- godz. 11.00 – pokaz restauracji
- godz. 12.00 – Pokaz Szkoły Kulinarnej dla dzieci - EnceRęce
- godz. 12.30 – pokaz restauracji
- godz. 14.00 – pokaz restauracji
- godz. 15.00 – Gość targów Daria Ładocha. „Dania w 15 minut”
- godz. 17.00 – Rozwiązanie konkursu Lubuski Złoty Lubczyk i wręczenie statuetek
Niedziela, 23 kwietnia
- godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
- godzi. 11.00 – pokaz kulinarny
- godz. 12.00 – Pokaz Szkoły Kulinarnej dla dzieci - EnceRęce
- godz. 12.30 – pokaz kulinarny
- godz. 14.00 – pokaz kulinarny
- godz. 17.00 - ogłoszenie wyników konkursu Lubuski Złoty Lubczyk
- godz. 17.30 - ogłoszenie wyników konkursu dla pPubliczności
- godz. 18.00 zakończenie targów
Impreza odbędzie się hali CRS przy ulicy Sulechowskiej 41.
Zobacz też: 6 trików, które przydadzą się w kuchni każdej pani domu
Źródło: Agencja TVN
Przeczytaj też:Weekend imprez w Zielonej Górze. Każdy znajdzie coś dla siebie! [ZAPOWIEDŹ]
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?