Ceny na ryneczku w Zielonej Górze. Ile kosztują warzywa, owoce, mięso, wędliny. - Jest tanio - uważają rolnicy
WARZYWA brukselka: 6-8 zł/kg buraki: 2,60-3 zł/kg buraki parowane: 3-4 zł/kg cebula: 3 zł/kg cebula czerwona: 4 zł/kg cebula słodka: 6 zł/kg cebula szalotka: 7 zł/kg czosnek: 0,50-2 zł/główkę (albo 10 zł/kg) cukinia: 10 zł/kg jarmuż: 2 zł/pęczek kalafior: 5 zł/szt. kapusta: 2-3 zł/główkę (albo 1,5 zł/kg) kapusta gołąbkowa: 6 zł/główkę kapusta kiszona: 6 zł/kg kapusta młoda: 4 zł/główkę kapusta włoska duża: 7 zł/główkę koperek: 1,50-2 zł/pęczek marchew: 2,50-3 zł/kg natka pietruszki: 1,50 zł/kg ogórki: 18 zł/kg ogórki kiszone: 8 zł/kg pietruszka: 4,50-6 zł/kg pomidory malinowe duże: 17,90-22 zł/kg pomidory małe: 6-7,90 zł/kg por: 1,50-3 zł/szt. rzepa: 5-6 zł/kg rzodkiewki: 2,50 zł/pęczek sałata: 3,50-4 zł/główkę seler: 5-6 zł/kg szczypiorek: 2 zł/pęczek włoszczyzna: 3-4 zł ziemniaki: 1,50-3 zł/kg