Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Chorzowski smaczny weekend - trwa festiwal jedzenia i rzemiosła! Zobacz ZDJĘCIA

Chorzowski smaczny weekend - trwa festiwal jedzenia i rzemiosła! Zobacz ZDJĘCIA

Ale zabawa! Świętokrzyski Festiwal Smaku tradycyjnie przyciągnął tłumy [NOWE ZDJĘCIA]

Ale zabawa! Świętokrzyski Festiwal Smaku tradycyjnie przyciągnął tłumy [NOWE ZDJĘCIA]

Polecamy

Ogromna zmiana dla smartfonów z Androidem. Chodzi o kontakty

Ogromna zmiana dla smartfonów z Androidem. Chodzi o kontakty

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Tajniki sukcesu w nauce - jak przygotować się do egzaminów

Przegląd tygodnia od 29.03 w Zielonej GórzeTygodniowy przegląd prasy w Zielonej Górze, (29.03-4.04.2020)

Przegląd tygodnia od 29.03 w Zielonej GórzeTygodniowy przegląd prasy w Zielonej Górze, (29.03-4.04.2020)